Gräsklippning

 
 
 
 

Gräsklippning och trimning

En välvårdad gräsplan och gräsmatta håller bättre för slitage och torka. Vi kan erbjuda klippning och trimning av gräsmattor och parker, fotbollsplaner, golfbanor mm, också som helhetsentreprenad för hela sommaren !

Är du borta över semestern kan det vara klokt att beställa en gräsklippning under tiden för att minska risken för inbrott, en ovårdad gräsmatta kan vara en invit åt objudna gäster. Samtidigt kan vi kontrollera att allt är i sin ordning så du kan semestra lugnt. Vi tar också hand om det klippta gräset och komposterar det för återvinning, allt för miljöns skull.

För företag kan det vara lämpligt att lägga ut skötseln av hela gårdsplanen och gräsmattan så slipper du sätta dyrbara vackra sommarkvällar på gräsklipparen och istället njuta ute vid sommarstugan. Du vet väl att närområdet runt ditt företag är som ett visitkort, välvårdad gårdsplan ger alltid ett gott intryck.

Ur miljösynpunkt kan du vara trygg eftersom vi använder oss av senaste teknik som avger minsta möjliga utsläpp och tar väl hand om resterna och återvinner dessa enligt bästa miljötänkande.


Kungs Service Ab
Företagargatan 2
68800 Kållby
06-781 0140
info(at)kungsservice.fi

Copyright © Kungs Service Ab 2017

Webdesigner